Vești rele pentru fanii tenisului. Emma Raducanu nu va mai participa la Trasylvania Open 2022

Vești rele pentru fanii tenisului. Emma Raducanu nu va mai participa la Trasylvania Open 2022
| Foto: facebook.com/TransylvaniaOpen

Câștigătoarea US Open 2021 a fost nevoită să se retragă de la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, din cauza unei accidentări.

Emma Raducanu, numărul 67 mondial, a anunțat azi că trebuie să se retragă de la ediția 2022 a Transylvania Open. Emma, care a jucat în această săptămână la turneul de la Ostrava, a suferit o accidentare la încheietură și e nevoită să-și închidă sezonul, ea nemaiparticipând la niciun alt turneu în restul anului.

În vârstă de 19 ani, campioana US Open din 2021 primise un wild card de la organizatorii Transylvania Open.

Emma a fost printre cele mai apreciate prezența la turneul din 2021 de la Cluj, când a ajuns până în sferturile de finală și s-a simțit foarte bine în Ardeal, spunând în mai multe rânduri că și-a dorit mult să lase o impresie cât mai frumoasă, chiar dacă turneul a trebuit să se joace fără spectatori.

„Am fost încântată de zilele petrecute aici. Oamenii au fost atât de amabili și de primitori. Toată lumea a făcut tot posibilul să îmi facă șederea cât mai plăcută și le sunt recunoscătoare. Am fost surprinsă de cât de mult m-au susținut românii și sunt dezamăgită că nu le-am putut oferi o performanță mai bună.

Cu siguranță o să revin la un turneu în România anul viitor. O să mă asigur că turneele de aici vor avea prioritate în calendarul meu, pentru că înseamnă mult pentru mine”, spunea Emma.

Dar, deși și-a dorit să revină la Cluj, ea va trebui să-și amâne întoarcerea la Transylvania Open.

”Din păcate, Emma Raducanu nu va fi alături de noi la această ediție Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informație de curând. Știm că mulți fani își doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini românești, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experiență.

Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situații singura soluție este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate și să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne așteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj.

Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracție la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România”, a spus Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

Transylvania Open 2022 începe sâmbătă, cu meciurile din calificări.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza