Veteranii au fost din nou decisivi pentru U-BT. Richard: "Eu și Stipe suntem acasă aici, ne mândrim să avem un asemenea rol"

Veteranii au fost din nou decisivi pentru U-BT. Richard: "Eu și Stipe suntem acasă aici, ne mândrim să avem un asemenea rol"
| Foto: u-bt.basketball

Cei doi căpitani ai campioanei României au fost cei mai buni marcatori ai echipei clujene în succesul cu Slask Wroclaw din grupele EuroCup.

U-BT Cluj-Napoca a bifat o nouă victorie europeană, care o aduce și mai aproape de calificarea în faza eliminatorie a EuroCup. Succesul cu Slask Wroclaw, scor 80-76, a venit și pe fondul unor evoluții foarte bune ale celor doi veterani din lot, Andrija Stipanovic și Patrick Richard.

Cel din urmă a vorbit despre victoria "studenților" și modul cum a fost obținută, dar și despre modul în care el și colegul său de pe poziția 5 contribuie la prestațiile solide ale echipei.

"Un aspect pozitiv este că am câștigat, chiar dacă nu am jucat prea bine în repriza a doua. Adversarii s-au luptat să revină, iar nivelul este unul ridicat. Sunt multe aspecte la care trebuie să lucrăm, dar victoria este victorie până la urmă.

Am găsit oamenii liberi, am căutat spațiile și ne-am folosit de rotație. Am aruncat cu încredere și am putut să învingem. Eu și Stipe suntem acasă aici, ne mândrim să avem un asemenea rol în echipă.

Nu ne remarcăm întotdeauna pe tabelă ca acum, dar contribuim la alte aspecte ale jocului. Știm ce putem să oferim și ne bucurăm că am putut contribui la victorie. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi și așteptăm viitoarele provocări!", a declarat căpitanul campioanei României.

Andrija Stipanovic a fost cel mai bun marcator al echipei clujene în partida cu Slask Wroclaw, cu 19 puncte și 4 recuperări, în timp ce Patrick Richard a contribuit cu 12 puncte și 8 pase decisive.

Comenteaza