Veteranii s-au săturat, el rămâne fidel CFR-ului. "Nu merg la Bari!"

Veteranii s-au săturat, el rămâne fidel CFR-ului.
Formația din Serie B îl dorește încă din această iarnă, însă returul îl va prinde tot în tricoul alb și vișiniu.

Fundașul central al CFR-ului Ionuț Larie e dorit de fostul director executiv al clubului, Răzvan Zamfir, în Italia, la pachet cu Ionuț Rada. Vestea bună pentru fani e că ambii vor continua în Gruia. Fosta campioană e pe cale să se despartă de vedetele echipei, după ce Felgueiras, Camora, Muniru, Tiago Lopes și Tade s-au numărat printre marii absenți de la reunirea lotului. Situația lor va fi lămurită în zilele următoare.

CFR traversează cel mai delicat moment de la înființare, e aproape să-și piardă vedetele, dar nu toți jucătorii dau bir cu fugiții. Cuplul de fundași centrali Rada-Larie a fost ochit de Bari (locul 15 în Serie B), dar șansele să ajungă în peninsulă sunt aproape nule. Primul a declarat răspicat că va rămâne în Gruia și în noul mandat al lui Eugen Trică. Nici colegul său din defensivă nu pare tentat să lase echipa la greu.

"A vorbit cu noi (Eugen Trică, n.red), ne-a urat putere de muncă, să avem rezultate bune și ne-a promis că va face tot posibilul ca partea financiară să fie în regulă. Au fost două antrenamente mai ușoare, de acomodare, dar plăcute.

Legat de Bari, nu știu prea multe. Au fost niște discuții, însă doar atât. Nu sunt șanse să merg acolo.

Atmosfera e plăcută în vestiar. Îi așteptăm și pe ceilalți colegi și vom vedea curând cu cine vom merge la luptă", a declarat fundașul de 27 de ani, pentru ZIUA de CLUJ. 

În altă ordine de idei, doar o parte a stranierilor s-a prezentat la reunirea lotului. Este vorba despre Amadio, Petrucci, Jazvic, Jakolis și Susic. În ceea ce-l privește pe Gregory Tade, acesta a recunoscut încă din decembrie că impresarul îi caută o altă echipă. Mai mult, el ar putea face pasul spre Ligue 1, la Evian, formație la care evoluează un alt fost jucător al CFR-ului, Modou Sougou.

Deac merge în Israel

Dorit de Vasile Miriuță la Gyor, Ciprian Deac a dat curs unei alte oferte, notează stiridesport.ro. Astfel, el va evolua din retur pentru Beitar Ierusalim, locul 4 în prima ligă din Israel. Mijlocașul nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii asupra transferului. 

Două nume noi

La primul antrenament din 2015 au participat Cristian Ganea, un mijlocaș de 22 de ani care a mai jucat la CSU Craiova și Săgeata Năvodari, respectiv fundașul Lajos Toth, ultima dată la Debrecen. Cei doi sunt în probe, iar Trică va lua o decizie în privința lor în săptămânile următoare.

Comenteaza