Veteranul Hoban, ajuns la 38 de ani, e "Under 21" în ochii lui Iordănescu. "La vârsta lui să alergi atâta după minge"

Veteranul Hoban, ajuns la 38 de ani, e "Under 21" în ochii lui Iordănescu. "La vârsta lui să alergi atâta după minge"

Hoban le-a adus trei puncte mari “feroviarilor” în meciul de aseară şi a adus-o pe CFR la un punct de contracandidata la titlul de campioană. 

CFR Cluj ține aproape de FCSB după victoria in extremis, 2-1 acasă cu Viitorul. Veteranul Ovidiu Hoban a semnat succesul campioanei în prelungiri, iar trupa lui Edi Iordănescu rămâne la un punct în urma liderului. 

Fără Ciprian Deac, CFR Cluj s-a impus dramatic în meciul cu Viitorul, din etapa a 21-a. Veteranul Hoban, de 38 de ani, a adus victoria campioanei în minutul 90+3.

"Ovidiu Hoban e de un devotament incredibil, la vârsta lui să alergi atâta după minge. Pentru mine, Hoban e Under21! Am ieșit bine, dacă ieșim bine și la Botoșani mă declar mulțumit,

În 21 de zile am avut 6 meciuri, avem 5 victorii și un egal, nu putem să fim decât fericiți. Cred că merităm victoria. Am avut și momente mai putin bune, n-a fost un joc fluid, dar am controlat jocul până la acel gol.Ne-am scuturat puțin după acea greșeală, echipa a arătat caracter. Îmi pare rău de greșeala lui Bălgrădean, e portar de națională, așa cum ne-a scos de multe ori, așa și azi și-a reparat greșeala", a declarat Edi Iordănescu după meci.

 

Comenteaza