Vicecampioana României vine la Cluj. Mesajul lui Pintea: "Să oprim tranziția ofensivă a orădenilor!"

Vicecampioana României vine la Cluj. Mesajul lui Pintea:
Antrenorul echipei de baschet masculin "U"-BT, Dorin "Bobo" Pintea, a prefațat meciul din acest weekend, cu CSM Oradea.

"U"-BT vrea să lege a doua victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin după succesul de la Mediaș, cu Gaz Metan. Tehnicianul clujean Dorin Pintea a subliniat că meciul de duminică va fi primul dintr-o serie care se anunță infernală pentru echipa sa. 

"Începând de duminică ne așteaptă o perioadă infernală, cu meciuri foarte grele, atât în campionat, cât și în cupele europene, meciuri care, probabil, vor fi decise în ultimele minute de joc. Din acest moment, orice minge și orice punct vor conta foarte mult. Vom întâlni echipe de primă mână, începând cu Oradea, care este vicecampioana României, o echipă matură, cu un nucleu bun de jucători. Au o tranziție ofensivă extraordinară, iar primul nostru obiectiv va fi să oprim această tranziție. Noul jucător, Millage, a fost legitimat și, în funcție de cum se va descurca în următoarele zile, îl vom folosi sau nu. El este pregătit din punct de vedere fizic, însă în ultimele zile a avut unele probleme medicale", a declarat, astăzi, Pintea, la conferința de presă. 

Antrenorul clujean nu va conta pe Southall (accidentat), pe Barnette (nerefăcut), în timp ce Medvedj resimte dureri la picior. 

 

Mandache: "Avem mare nevoie de această victorie"

Baschetbalistul Andrei Mandache spune că echipa sa nu își va permite să se încurce pe teren propriu în fața vicecampioanei. "Ne așteaptă un meci foarte greu, vom juca împotriva vicecampioanei, care, în ciuda problemelor de efectiv, va veni aici să câștige. Suntem pregătiți, avem mare nevoie de această victorie, în primul rând pentru că jucăm acasă, în al doilea rând pentru moralul nostru, și, nu în ultimul rând, pentru fanii noștri", a completat Mandache. 

 

Partida "U"-BT - CSM Oradea este programată duminică, la ora 19:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian" și va fi transmisă de postul Digisport 3. 

 

Comenteaza