Victorie clară pentru Universitatea Cluj în cel de-al doilea amical din Slovenia

Victorie clară pentru Universitatea Cluj în cel de-al doilea amical din Slovenia
| Foto: facebook.com/FCUCluj

“Șepcile roșii” au trecut fără probleme de divizionară secundă slovenă, NK Krka, scor 5-2, în ce de-a doua partidă din stagiul de pregătire.

Clujenii au început cum nu se poate mai bine partida, iar Goga a deschis scorul după o combinație între Telcean și Firmino. “Studenții” s-au relaxat, iar slovenii au restabilit egalitatea. Totuși, minutul 33 a adus un nou gol al Universității Cluj, marcat tot de Goga, după un corner executat de Pedro Mendes. Cinci minute mai târziu, tot portughezul a pasat decisiv, de data aceasta petnru Gavra, care a stabilit socrul pauzei, 3-1.

Cristi Dulca a efectuat mai multe schimbări la pauză, însă elevii săi nu s-au oprit din marcat. În minutul 68, nou-intratul Rafa i-a pasat lui Ceitil, care înscris pentru 4-1. În ultimele minute, “studenții” au marcat din nou, de data aceasta prin Dican, care a reluat în vinclu centrarea lui Takacs. Slovenii au reușit și ei un nou gol, iar scorul final a fost 5-2 pentru Universitatea Cluj. 

Echipa de start:

Costa - Telcean, Inacio, Kay, Taub - Ceitil - Pedro Mendes, Firmino, Pop - Goga, Gavra. Au mai intrat: Dur-Bozoancă, Florescu, Pîrvulescu, Rafa, Vomir, Dican, Burghele, Berci, Takacs, Gorcea

Pentru clujeni urmează ultimul amical din cantonamentul din Slovenia, împotriva formației de primă ligă din Arabia Saudită, Al Wehda.

Comenteaza