Victoria cu Unirea Slobozia, singura opțiune pentru “U” Cluj: “Avem moralul foarte ridicat și așteptăm să luăm cele trei puncte”

Victoria cu Unirea Slobozia, singura opțiune pentru “U” Cluj: “Avem moralul foarte ridicat și așteptăm să luăm cele trei puncte”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Neînvinși în noul an, “studenții” speră să răzbune egalul de la Slobozia și să învingă în duelul de pe propriul teren contra surprizei din play-off-ul ligii secunde.

După un succes memorabil în derby-ul contra liderului campionatului, pentru “U” Cluj urmează duelul contra revelației din eșalonul secund. În meciul tur din play-off scorul a fost 2-2, însă clujenii nu concep alt rezultat în afara victorie la meciul de sâmbătă. Preparatorul fizic, Robert Cristian Panduru, a prefațat duelul contra Unirii Slobozia.

“Avem o echipă foarte bună. Am făcut un meci foarte bun (n.r. – contra Petrolului). Cred că, lipsit de modestie, au fost cele mai frumoase 26 de minute din viața noastră ca staff, din viața lor ca jucători, din viața multor spectatori care au fost la meci. Vrem să o ținem tot la fel. Ne dorim foarte mult ca mâine să jucăm la fel. Să putem să avem până în minutul 20 același scor.

Ne pregătim pentru lucrurile astea, pregătim la antrenament începuturile de joc.  Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor care îmi este și prieten, cu jucători buni care sunt de mult pe la Liga a II-a, dar eu am încredere în jucători și în faptul că ne vom realiza visul.

Există o euforie, dar ei trebuie să înțeleagă un singur lucru, că mai avem foarte puțin și sunt convins că ei în subconștientul lor gândesc lucrul acesta.

Avem jucători inteligenți și cred că vor gestiona foarte bine jocurile care au mai rămas, urmând mâine să dovedească pe teren că meciurile care au fost nu au fost întâmplătoare.

Nu pierdem de nouă jocuri și eu sper să nu pierdem până la sfârșit și dacă se poate, să mergem în Liga 1 și să avem aceleași rezultate pe care le avem în momentul acesta”, a spus Panduru.

Dragoș Tescan speră la un nou gol rapid care să ușureze misiunea “studenților”

Tânărul jucător al Universității Cluj s-a specializat în goluri marcate în primele minute ale partidelor și speră să dea din nou lovitura pentru a înlesni misiunea sa și a echipei. De asemenea, Tescan speră ca publicul să îi împingă din nou de la spate pe “studenți”.

”E un meci la fel de important precum a fost cel cu Petrolul. E un meci care ne poate duce pe primul loc, cel puțin temporar până duminică. Va fi cu siguranță un meci de uzură, de încărcătură. Suntem pregătiți și îl aștept cu nerăbdare.

Era de așteptat ca ei acasă să fie o echipă foarte greu de învins. Am văzut că au încurcat și Sibiul, dar cu siguranță va fi un alt meci mâine, pentru că avem moralul foarte ridicat și îi așteptăm de data asta și să luăm toate cele trei puncte.

Am observat că atunci când deschid scorul, parcă meciul devine puțin mai ușor să zic așa, într-o oare care măsură, dar e important să ne facem treaba, să câștigăm și sper din suflet să vină cât mai mulți suporteri la stadion.

Cred că i-am răsplătit pe măsură la meciul cu Petrolul. Sper să facem o figură frumoasă mâine și să-i facem pe suporteri fericiți din nou.

Sincer, s-a zbârlit pielea pe mine când am ieșit afară și am văzut atâția oameni încurajându-ne, mai ales în momentele în care ne cheamă să-i salutăm. Este un moment care te face să te simți fotbalist, pe care îl așteptam încă de mic copil. Sunt momente foarte frumoase. Pentru momentele astea te apuci de fotbal”, a spus Tescan.

Partida dintre Universitatea Cluj și Unirea Slobozia este programată sâmbătă, 30 aprilie, de la 15:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza