Victoria de la Braga le-a dat aripi: "Manchester să fie îngrijorată!"

Victoria de la Braga le-a dat aripi:
„Ceferiştii" s-au întors astăzi la Cluj după succesul cu Sporting Braga, iar victoria îi face să viseze şi la mai mult. Unul dintre artizanii succesului, Mario Felgueiras (foto), consideră că echipa poate emite pretenţii la calificarea în optimile competiţiei şi lansează un avertisment pentru Manchester United, următoarea adversară din Liga Campionilor.

„A fost un meci mare, un meci perfect, foarte bine gândit. CFR Cluj e o echipă mare, am demonstrat acest lucru. Mă bucur că am învins, mă bucur pentru familia mea şi pentru prietenii mei din Portugalia. Nu a fost nici un fel de răzbunare pentru că au renunţat la mine şi nici nu ştiu dacă mă regretă. Rămâne jocul şi rezultatul nostru, iar acum ne gândim mai departe. Manchester e o echipă mare, va fi greu, dar trebuie să fie îngrijorată", spus portarul clujenilor la revenirea în ţară.

Partida dintre CFR Cluj şi Manchester United se va disputa pe 2 octombrie, de la 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. În 2008, tot în etapa a doua a grupelor, CFR Cluj o întâlnea pe Chelsea şi reuşea să scoată o remiză, scor 0-0.

 

Comenteaza