Victoria la Chiajna, obiectivul Universității Cluj. Neagoe: "Tratăm cu mare responsabilitate Cupa"

Victoria la Chiajna, obiectivul Universității Cluj. Neagoe: "Tratăm cu mare responsabilitate Cupa"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul echipei clujene a prefațat jocul care poate aduce calificarea elevilor săi în noua fază a grupelor din Cupa României.

Cea de-a doua competiție internă a început într-un nou format, iar Universitatea Cluj este printre primele formații din Superligă care intră în luptă. "Studenții" vor evolua în play-off, pe terenul Concordiei Chiajna, pentru posibilitatea de a juca în faza grupelor. Eugen Neagoe are așteptări mari de la acest joc și speră ca elevii săi să continue seria bună de rezultate.

"Suntem în fața unui joc important pentru noi, chiar dacă jucăm contra unei echipe din Liga a 2-a. Din păcate pentru mine și pentru echipă este al șaselea joc de când suntem împreună și va fi tot în deplasare sau pe teren neutru.

Va mai fi și jocul de la Botoșani și apoi ne vom întoarce în fața propriilor suporteri. Știu că ei așteaptă cu nerăbdare să ne întoarce și sper să le aducem bucurii în aceste deplasări pe care le mai avem. Vom deplasa 22 de jucători pentru cele două meciuri. Tratăm cu mare responsabilitate Cupa, ne dorim să mergem mai departe.

Trică este noul antrenor de acolo, va fi o emulație. Cu siguranță își doresc că meargă mai departe. Au jucători valoroși, precum Rusescu. Pe Trică îl știu, e un antrenor care își dorește mult să reușească, dar aș vrea ca noi să ne calificăm, îi voi transmite asta personal", a declarat antrenorul Universității Cluj.

Tescan a scăpat de operație. Neagoe speră să se poata baza pe el în curând

În zilele dinaintea jocului de Cupă, au sosit vești bune pentru Universitatea Cluj. Dragoș Tescan va evita operația, deși acesta era primul verdict al medicilor. Tehnicianul "Șepcilor roșii" speră să se bazeze cât mai curând pe jucătorul din ofensivă, în timp ce Thiam are șanse mari să prindă minute atât la Chiajna, cât și la Botoșani.

"Thiam va face parte din lot, chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică. În legătură cu Tescan am primit o veste bună astăzi. Nu va trebui operație, așa cum s-a crezut prima dată.

Sper să îl avem cât mai curând alături de noi. Pițian și Romeo se antrenează, dar nu aș vrea să riscăm pentru cele două jocuri, așa că nu vor face parte din lot", a explicat Neagoe.

Partida dintre Universitatea Cluj și Concordia Chiajna, din play-off-ul Cupei României, este programată joi, 29 septembrie, de la 18:45.

Comenteaza