Victoria, singura opțiune pentru "studenți" cu FC Argeș. Nistor: "Trebuie să câștigăm trei puncte"

Victoria, singura opțiune pentru "studenți" cu FC Argeș. Nistor: "Trebuie să câștigăm trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fotbalistul Universității Cluj își dorește să înceapă play-out-ul cu un succes pe teren propriu.

Absent la derby-ul cu CFR, Dan Nistor va reveni pe teren în meciul cu FC Argeș și este cu gândul la victorie. Mijlocașul speră la un succes în primul joc din play-out și își dorește ca fanii să rămână la fel de apropiați de echipă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Va fi un meci foarte greu ca toate cele care vor urma, vor fi nouă finale. Sperăm să avem aportul publicului pentru că avem mare nevoie de ei.

Să ne susțină ca la ultimul meci când scorul nu a fost de partea noastră. Am decis împreună cu staff-ul să nu joc (n.r. - în meciul cu CFR), cred că așa a fost mai bine.

Aceste nouă meciuri sunt foarte importante și cred că am ales ce a fost mai bine pentru ambele părți. E prea devreme să ne gândim prea departe, meciul cu FC Argeș e foarte important, trebuie să câștigăm trei puncte", a spus Nistor.

Primul meci din play-out al Universității Cluj se va disputa luni, 20 martie, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FC Argeș!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza