Victoria, singura opțiune pentru U-BT în meciul cu Slask Wroclaw: "Trebuie să câștigăm dacă vrem să ne luptăm la primele locuri"

Victoria, singura opțiune pentru U-BT în meciul cu Slask Wroclaw: "Trebuie să câștigăm dacă vrem să ne luptăm la primele locuri"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României se duelează cu ultima clasată din Grupa B a EuroCup, polonezii având un singur succes în actuala stagiune a competiției.

Învinși de Turk Telekom Ankara în precedentul joc european, "studenții" revin pe teren propriu pentru meciul cu Slask Wroclaw. Mihai Silvășan se așteaptă la un duel dificil, în ciuda poziției echipei din Polonia în clasamentul Grupei B.

Antrenorul speră ca fanii să fie din nou aproape de echipă, iar elevii săi să aibă o evoluție cât mai bună pentru a se menține pe pozițiile fruntașe ale grupei.

"Jucăm cu o echipă care e pe ultimul loc în grupa noastră și au cea mai mică valoare. Însă, e o echipă care într-o zi bună poate fi extrem de periculoasă. Nu trebuie să luăm acest meci ca și cum e câștigat dinainte.

O astfel de mentalitate nu poate aduce lucruri bune. Ne dorim să câștigăm, trebuie să câștigăm dacă vrem să ne luptăm la primele locuri din grupă. Toată lumea e aptă și chiar am avut parte de două antrenamente extrem de productive.

Așteptăm publicul în număr cât mai mare, ne-au obișnuit cu o prezență numeroasă și acest lucru ne ajută în multe momente din timpul meciului. Sper ca la finalul meciului să ne bucurăm împreună pentru o victorie. Trebuie să rămânem umili, să continuăm să muncim, să trecem peste perioadele mai grele", a declarat antrenorul.

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și Slask Wroclaw, din grupele EuroCup se va disputa marți, de la 19:00.

Comenteaza