Victorie chinuită pentru U-BT în ultimul meci al sezonului regulat

Victorie chinuită pentru U-BT în ultimul meci al sezonului regulat
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii s-au impus, 93-91, într-un final tensionat, după ce au fost conduși si la 17 puncte de BC Timișoara.

Timișorenii au început mai bine partida din Sala Sporturilor "Horia Demian", cu un partial de 10-2. Elevii lui Mihai Silvășan s-au apropiat cu greu pe tabelă, iar pe fondul unor ezitări, oaspeții au încheiat în avantaj primul sfert, scor 19-25.

În cel de-al doilea sfert, "studenții" au continuat să urmărească egalarea, dar greselile din defensiva i-au împiedicat să își atingă obiectivul. Baschetbaliștii de la BC Timișoara au profitat de erorile campionilor si s-au dovedit mai eficienți la finalizare. Scorul pauzei a fost 40-50.

În partea a doua a jocului, clujenii au forțat revenirea si s-au apropiat la 3 puncte in începutul sfertului al treilea. Timișoara a refacut diferența, dar baschetbaliștii Universității nu au renunțat și au venit la doar două puncte cu 10 minute inainte de final, scor 70-72.

In ultima parte, partida a devenit una fizică, iar antrenorul timișorenilor a fost trimis la vestiare, după ce a contestat deciziile arbitrilor. U a trecut in avantaj si nu a mai cedat până la final. In ultimele 10 minute, "studenții" au arătat, pe alocuri, ca și campioana din sezonul trecut.

Remarcații partidei de la U-BT au fost Kromah (19 puncte, 3 recuperări, 3 interceptii), Sakic (16 puncte, 6 recuperări) și Barro (15 puncte, 3 recuperări). Cei mai buni marcatori de la BC Timișoara au fost Jeremic (24 puncte, 5 recuperări), Mijajlovic (14 puncte, 3 pase decisive) și Diaz (14 puncte, 4 pase decisive).

Comenteaza