Victorie clară pentru "U" la revenirea pe Cluj Arena

Victorie clară pentru "U" la revenirea pe Cluj Arena
| Foto: foto fcuniversitateacluj.ro

Clujenii s-au impus în fața Energeticianului, scor 3-0, într-o partidă pe care au dominat-o. 

Partida de pe Cluj Arena a început echilibrat, dar totuși Kofi a avut prima ocazie a partidei, în minutul 4, când a șutat pe direcția portarului de la mare distanță. Cele două formații au continuat să se anihileze reciproc, dar “U” a fost cea care a fructificat ocaziile. În minutul 18, Gavra a deschis scorul cu un șut din întoarcere din interiorul careului. După o jumătate de oră de joc, clujenii au irosit o dublă oportunitate prin Florescu și Taub. Primul a luat portarul la țintă, în timp ce apărătorul lateral a trimis pe lângă colțul lung al porții lui Moldovan.

Deși oaspeții s-au aruncat în atac, Universitatea a continuat să domine, iar același Florescu a tras periculos din lovitură liberă. În minutele de final ale reprizei, decarul “studenților” l-a deschis excelent pe celălalt veteran din lina mediană, Gabi Giurgiu, care a înscris cel de-al doilea gol al echipei lui Adrian Falub. Astfel, scorul pauzei a fost 2-0.

Clujenii au revenit și mai motivați de la cabine și au rezolvat repede soarta partidei. Gavra a majorat diferența la 10 minute de la reluare, după ce a deviat perfect în plasă o centrare a lui Căpușă. Pâna la final partida a fost una echilibrată, fără situații de poartă, singura fază notabilă fiind ratarea aceluiași Gavra din minutul 80. “U” Cluj se impune 3-0 în fața Energeticianului și înregistrează a doua victorie pe teren propriu din acest sezon.

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, Cordoș, Taub – Kofi (Coman ’73), Giurgiu, Florescu – Greu (Dumitrescu ’79), Gavra, Ene

ACS Energeticianul: Moldovan – Petre, Lung, Ninu (Ioniță ‘46), Druga, Tudorache, Stoenac (Ionică ‘53), Neagu, Cioiu, Nicoară (Neacșa ‘62), Rusu

Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva Politehnicii Timișoara. Partida se va disputa sâmbătă, 25 august. 

Comenteaza