Victorie facilă pentru U-BT. Clujenii au câștigat la pas primul meci din finala mică a Ligii Naționale

Victorie facilă pentru U-BT. Clujenii au câștigat la pas primul meci din finala mică a Ligii Naționale
| Foto: u-bt.ro

“Studenții”, cu Dorin Pintea și Branko Cuic pe bancă au reușit să se impună în primul joc din seria pentru medaliile de bronz ale campionatului, scor 89-82. 

Într-o atmosferă de vacanță, partida din Sala Polivalentă a început cum nu se poate mai bine pentru clujeni, care au avut un parțial de 21-4. Căpitanul Rasic a fost remarcatul primei perioade de joc, cu 11 puncte. După primele 10 minute, U-BT condudcea 26-13. În sfertul secund, tot “studenții” s-au aflat în control, deși oaspeții au început să recupereze.  Totuși, la pauză, diferența de pe tabelă era formată din două cifre, scor 50-40.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu U-BT în control și cu craiovenii alergând după egalare. Clujenii au păstrat distanța pe toată durata perioadei de joc, iar cu 10 minute înainte de final, scorul era 65-53. Ultimul sfert a fost la discreția clujenilor, care nu au întâmpinat probleme, în fața unui adversar care a compensat lipsa de calitate cu un joc dur. Scorul final al partidei a fost 89-82. 

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Darrin Dorsey, cu 14 puncte. 

Al doilea meci al seriei se va disputa la Craiova, joi, 30 mai.

Comenteaza