Victorie facilă pentru U-BT în al doilea meci din Top 6

Victorie facilă pentru U-BT în al doilea meci din Top 6
| Foto: foto u-bt.ro

Clujenii s-au impus în fața formației BC SCM Timișoara, scor 98-89.

Partida din Sala Sporturilor “Horia Demian” a început echilibrat, dar treptat “studenții” și-au impus jocul. Pe fondul jocului bun al lui Zeljko Sakic și a conducătorului de joc, Giordan Watson, Universitatea s-a distanțat, iar la finalul primelor 10 minute, scorul era 27-21.

În sfertul al doilea, BC Timișoara a început  mai bine și a reușit să preia conducerea pe tabelă. U-BT a echilibrat repede partida, iar cele două echipe au mers cap la cap în cea mai mare parte a sfertului. În ultima secundă de joc, extrema Lassan Kromah a înscris de la distanță și a stabilit scorul pauzei, 49-46. Cei mai buni marcatori ai Universității în primele 20 de minute au fost Sakic și Watson cu câte 14 puncte.

După pauză, U-BT a trecut la conducerea partidei și s-a îndepărtat și pe tabelă. În prima jumătate a sfertului, cele două echipe s-a întrecut în ratări. Totuși, clujenii și-au revenit din pasa proastă și și-au mărit avantajul și au încheiat în avantaj înaintea ultimelor 10 minute, scor 73-62.

În ultima parte a jocului, “studenții” au continuat să domine și să impună ritmul jocului. Deși baschetbaliștii timișoreni s-au apropiat în final, elevii lui Silvășan au gestionat bine minutele rămase și au rezistat presiunii. Scorul final a fost 98-89, în favoarea gazdelor.

De la U-BT s-au remarcat Watson (25 de puncte, 5 recuperări), Sakic (21 de puncte, 7 recuperări), Kromah (20 de puncte, 3 pase decisive). Cei mai buni marcatori de la BC SCM Timișoara au fost Jeremic (19 puncte, 2 recuperări), Daiz (16 puncte, 7 recuperări), Mijajlovic (14 puncte, 3 pase decisive).

Următorul meci pentru clujeni va fi, în deplasare, împotriva formației BCMU FC Argeș Pitești. Partida va avea loc marți, 3 aprilie, de la ora 18.  

Comenteaza