Victorie la limită pentru “U” în partida cu ACS Fotbal Comuna Recea

Victorie la limită pentru “U” în partida cu ACS Fotbal Comuna Recea
| Foto: foto Cristian Cosma/ fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au învins, într-un amical, colega de serie din Liga a 3-a, scor 1-0.

Oaspeții au început  mai bine partida, iar prima ocazie a venit în minutul 11, în urma unui corner, dar Dinu a respins. Același Dinu a salvat la ocazia lui Ciocan, din minutul 20. O nouă ocazie pentru maramureșeni a venit în minutul 25, când Cuc a tras peste transversală, de la marginea careului. Totuși, pe fondul dominației oaspeților, “U” a reușit să deschidă scorul prin Dorin Goga, în minutul 37. Astfel, clujenii au intrat în avantaj la vestiare.

Începutul părții secunde a consemnat o dominare din partea elevilor lui Falub, iar Ene a tras pe lângă poartă, din centrarea lui Manu. Șirul ratărilor a continuat, iar pe rând, Florescu, Ursu și din nou Florescu nu au putut să fructifice ocazii pentru “U”. Tehnicianul “studenților” a rulat lotul, iar clujenii s-au impus la limită, 1-0.

Adrian Falub a început în formula: Dinu – Takacs, Onicaș, Abrudan, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene, Hațiegan. Au mai evoluat: Ursu, Lemnaru, Hordouan, Greu.  

ACS Fotbal Comuna Recea a aliniat următorul 11 de start: Bota – Dunca, Urs, David, Revesz, Cuc, Asăujan, Ciocan, Chinde, Rus, Mih.

Comenteaza