Victorie la pas pentru CFR în Armenia

Victorie la pas pentru CFR în Armenia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au învins Alashkert, scor 2-0, în prima manșă a turului trei preliminar al Europa League.

Echipa lui Toni Conceicao a început tare și a trecut pe lângă gol chiar în al doilea minut. Centrarea lui Camora a depășit apărarea adversă, dar Păun a reluat doar în plasa laterală. Golul nu s-a lăsat mult așteptat, iar Țucudean a deschis scorul în minutul cinci. CFR a redus turația după marcarea golului, iar armenii au încercat să preia inițiativa. Totuși, tot “feroviarii” au avut ocaziile, prin Bordeianu. A doua partea a reprizei a fost una echilibrată, iar scorul pauzei a fost 1-0.

Clujenii au început în forță și actul secund, iar Țucudean a obținut un penalty, la trei minute de la reluare. Tot el a transformat cu emoții și a majorat diferența. Armenii au căzut psihic, iar singurele momente când au amenințat poarta campioanei au fost șuturile de la distanță, care nu i-au pus mari probleme lui Arlauskis. CFR a controlat partida până la final și a obținut un avantaj confortabil pentru meciul retur.

Echipe de start:

Alashkert: Cancarevic - Yedigaryan, Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan - Marmentini (Manucharyan ‘53), Grigoryan, Yedigaryan (Sekulic ‘52), Jefferson (Romero ‘65) - Nenadovic

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu (Ioniță ‘82), Hoban, Djokovic - Păun, Ţucudean (Tambe ‘68), Mailat (Costache ‘62)

Următorul meci pentru campioni va fi împotriva celor de la FC Voluntari. Partida se va disputa duminică, 12 august, de la ora 18.

Comenteaza