Victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în deplasarea de la CSO Voluntari

Victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în deplasarea de la CSO Voluntari
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Echipa antrenată de Mihai Silvășan își păstrează invicibilitatea, după ce se impune cu 86-73 pe terenul ilfovenilor, în etapa a doua din Liga Națională.

La fel ca în meciul de la mijlocul săptămânii, clujenii au început excelent, cu un run de 10-0. Gazdele nu au avut replică pentru jocul "studenților", iar Cățe a făcut legea sub panoul advers, unde a recuperat în voie. Campionii au menținut intensitatea, iar după 10 minute conduceau cu 21-8.

În sfertul secund, ilfovenii au avut o răbufnire și, profitând de inexactitățile clujenilor, s-au apropiat la o singură posesie. Mihai Silvășan a cerut imediat time-out și și-a "trezit" elevii. Chiar dacă nu au reușit să elimine toate greșelile din joc, baschetbaliștii de la U-BT conduceau la pauză, scor 39-31.

La fel ca în primul sfert, campioana României a intrat excelent pe parchet după revenirea de la cabine, Jarell Eddie a fost "on fire" de la mare distanță, iar ecartul dintre cele două echipe a crescut la 19 puncte. În ciuda eforturilor gazdelor, cu 10 minute înainte de final, diferența era formată din două cifre, 69-56.

În ultimul sfert, U-BT Cluj-Napoca a gestionat bine jocul și a reușit să își țină oponenții la măcar două posesii distanță. Elevii lui Mihai Silvășan au controlat partida și s-au impus în cele din urmă cu 86-73.

Comenteaza