Victorie pentru U-BT în primul meci din semifinalele Ligii Naționale

Victorie pentru U-BT în primul meci din semifinalele Ligii Naționale
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a reușit să se impună în primul joc al seriei cu CSO Voluntari, scor 88-83. 

Primul meci din semifinalele play-off-ului a adus o nouă victorie pentru U-BT. “Studenții” s-au impus cu 88-83 în fața celor de la CSO Voluntari și conduce seria împotriva ilfovenilor. Chiar dacă nu s-a putut baza pe Vlad Moldoveanu și Ousmane Barro, CSO Voluntari le-a dat o replică puternică elevilor lui Mihai Silvășan, însă în cele din urmă clujenii s-au dovedit a fi mai puternici.

“A fost un meci pe care l-am început prost, mai ales pe partea de apărare. Am lăsat 44 de puncte până la pauză. Am început timorați, ne era frică de acest meci, pentru că niciodată nu este ușor să joci împotriva unei echipe care nu are nimic de pierdut. Ei au venit aici fără doi jucători. De când am aflat această veste, am încercat să fim concetrați doar pe meci, să nu ne gândim că va fi mai ușor.

Este primul meci din semifinale, avem 1-0 și trebuie să fim mai buni în meciul al doilea. Ne-am bucura enorm de mult să avem spectatori, măcar la finală, dar până acolo trebuie să mai câștigăm două meciuri cu CSO Voluntari. În continuare nu am primit un răspuns din partea autorităților. Cred că și fanilor le este dor de un meci. Sperăm să primim un răspuns pozitiv și să organizăm un joc cu suporteri cât mai repede posibil”, a spus Mihai Silvășan.

“Sunt foarte bucuros că am câștigat primul meci. Poate că în debutul partidei am resimțit presiunea semifinalei.La final am fost mai deștepți, am înscris aruncări libere importante și am câștigat. A fost un joc greu, dar cred că putem să jucăm mai bine. Sper ca la partida viitoare să fim mai relaxați. Ne așteaptă un nou meci, trebuie să ne odihnim și să fim pregătiți”, a declarat și Andrija Stipanovic cel care a marcat 30 de puncte și a reușit 8 recuperări.

Comenteaza