Victorii pe linie pentru adversarele CFR-ului, la finalul săptămânii. Lazio a urcat pe podium în Serie A

Victorii pe linie pentru adversarele CFR-ului, la finalul săptămânii. Lazio a urcat pe podium în Serie A
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Toate cele trei oponente ale campioanei României în grupa sa de Europa League au reușit să își câștige partidele de campionat.

Dacă CFR-ul a înregistrat doar o remiză fără goluri împotriva lui Dinamo, celelalte formații din Grupa E au izbutit succese pe linie. Lazio s-a impus în fața lui Lecce și a urcat pe podium în Serie A, Celtic a câștigat cu Motherwell și își menține poziția de lider în Scoția, în timp ce Rennes a obținut al doilea succes la rând în Ligue 1.

Lazio Roma

Formația din capitala Italiei traversează o formă bună și nu a mai pierdut în campionat din luna septembrie. La finalul săptămânii, Lecce, echipă aflată în zona fierbinte a clasamentului a fost victimă sigură pe Olimpico. Romanii s-au impus cu 4-2, grație dublei lui Correa și a golurilor marcate de Milinkovic-Savic și Immobile, în timp ce pentru oaspeții au marcat Lapadula și La Mantia. Datorită succesului cu Lecce, Lazio a urcat pe locul trei în Serie A.

Echipa lui Lazio în victoria cu Lecce:

Starkosha – Patric, Luiz Felipe, Acerbi – Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic – Correa, Immobile

Celtic Glasgow

Singura echipa deja calificată din Grupa E merge bine și în campionat. Elevii lui Neil Lennon au trecut fără probleme de Motherwell și se mențin pe primul loc în Scottish Premiership. Golgheterul Edouard a deschis scorul în primele minute, iar mai apoi un autogol al lui Tait, imediat după pauză, a stabilit scorul final, 2-0.

Echipa lui Celtic în victoria cu Motherwell:

Forster – Frimpong, Jullien, Ajer, Hayes – Brown, McGregor, Forrest, Ntcham, Elyounoussi – Edouard

Rennes

Echipa învinsă de două ori de CFR Cluj și eliminată din Europa League dă semne de revenire în campionat. Francezii sunt la al doilea succes consecutiv, după o perioadă de trei luni fără victorie. Elevii lui Julien Stephan au învins Amiens, scor 3-1, datorită golurilor înscrise de Hunou, Niang și Raphinha. În urma victoriei, Rennes ocupă locul 10 în Ligue 1, la 12 puncte de liderul Paris Saint-Germain.

Echipa lui Rennes în victoria cu Amiens:

Mendy – Traore, Da Silva, Gnagnon, Morel – Raphinha, Bourigeaud, Camavinga, Hunou – Gboho, Niang

Comenteaza