Victorii pe linie pentru “U” Cluj în Slovenia. “Studenții” au încheiat stagiul de pregătire cu un nou succes

Victorii pe linie pentru “U” Cluj în Slovenia. “Studenții” au încheiat stagiul de pregătire cu un nou succes
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Echipa pregătită de Cristian Dulca a reușit a treia victorie consecutivă în amicale, scor 2-0, în fața lui Al Wehda, formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

Pe o căludră infernală, startul jocului din Slovenia a fost echilibrat. Saudiții au avut oportunitatea de a marca, dar clujenii au răspuns prin tânărul Alex Pop, care a fost lansat de Goga. Tot cei doi fotbaliști au colaborat și mai târziu, dar rolurile s-au inversat și căpitanul “Șepcilor roșii” a reușit să deschidă scorul. Pop s-a aflat în dispoziție bună de joc și a lovit transversala chiar înaintea pauzei, dar scorul primei reprize a fost 1-0 pentru “U” Cluj.

“Studenții” au început în forță și actul secund și au ratat două ocazii importante. La un minut de la reluare, Pîrvulescu a luat la țintă portarul din situație de 1 la 1, iar Goga a tras peste două minute mai târziu. Al Wehda a răspuns imediat și a fost periculoasă în două rânduri la poarta lui Costa.

Chiar dacă au rămas în 10 după eliminarea lui Inacio, clujenii au reușit să majoreze diferența. Rafa a marcat pentru 2-0, după un contraatac purtat alături de Pîrvulescu și Florescu. “Studenții” au avut o nouă ocazie în finalul meciului, la bara lui Florescu, dar jocul s-a încheiat 2-0.

Echipa de start:

Dur-Bozoancă – Telcean, Inacio, Crăciun, Taub – Ceitil – Mendes, Firmino, Pop – Goga, Gavra. Au mai evoluat: Jose Costa, Kay, Rafa, Pîrvulescu, Florescu, Dican, Burghele, Vomir, Berci, Takacs

Comenteaza