Victoriile contează mai mult decât golurile pentru Dragoș Tescan: “E mai important să câștige echipa decât să înscriu eu”

Victoriile contează mai mult decât golurile pentru Dragoș Tescan: “E mai important să câștige echipa decât să înscriu eu”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani al Universității Cluj recunoaște că un succes contra celor de la Hermannstadt ar conta mai mult decât un gol înscris în poarta sibienilor.

Sosit la începutul sezonului de la UTA, Dragoș Tescan trece printr-o perioadă bună, reușind să marcheze de mai multe ori în partidele amicale. Totodată, jucătorul ce poate evolua pe orice post din ofensivă a deschis scorul în primul meci oficial al anului, contra Concordiei Chiajna.

Înaintea unui nou meci important pentru Universitatea Cluj, împotriva celor de la Hermannstadt, Tescan a dezvăluit că cele trei puncte ar fi mai importante decât un gol înscris în poarta contracandidatei la promovare.

“E un meci care pe mine mă motivează. Au adus jucători cu calitate. Au fotbaliști cu mare experiență la Liga 1, dar nu sunt o echipă de speriat, iar la nivel de grup suntem peste ei.

Sper să o țin cât mai mult așa. Mă bucură faptul că evoluțiile mele au fost constante în ultima perioadă, am și înscris și sper să o fac și marți.

E mai important rezultatul decât evoluția mea personală. E mai important să câștige echipa decât să înscriu eu. Mai sunt foarte multe puncte în jos. Echipa și-a demonstrat valoarea în meciul cu Chiajna și cu siguranță cred că îi putem prinde pe cei de la Petrolul.

Celebrarea de după goluri am furat-o de la Lewandowski și m-am gândit că așa o să atrag lipiciul lui la gol”, a spus jucătorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și AFC Hermannstadt se va disputa marți, 8 martie, de la 19:00.

Comenteaza