Viitorul – CFR Cluj 0-1. Echipa din Gruia se impune la limită în duelul ultimelor două campioane

Viitorul – CFR Cluj 0-1. Echipa din Gruia se impune la limită în duelul ultimelor două campioane
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

George Țucudean a fost din nou omul decisiv pentru clujeni, care au revenit pe primul loc în Liga 1, înaintea ultimului meci din 2018.

Echipa condusă de Toni Conceicao a forțat în startul suprizei și i-a surprins pe constănțeni. Treptat, formația lui Gică Hagi a echilibrat partida și a preluat inițiativa. Ianis Hagi a fost cel mai periculos jucător de pe teren și le-a pus serioase probleme jucătorilor clujeni. Totuși, în minutul 33, un atac purtat în trei de “feroviari” a fost finalizat de Țucudean. Gazdele au răspuns repede, prin ocaziile lui Hagi și Voduț, dar scorul pauzei a fost 0-1.

Jucătorii Viitorului au ieșit mai montați de la cabine și au încercat să restabilească egalitatea încă din startul actului secund. Clujenii au preferat să le ofere balonul gazdelor și să încerce să lovească pe contraatac. Cea mai importantă ocazie a echipei lui Gică Hagi a venit la un sfet de oră de la reluare, dar Arlauskis i-a salvat pe “feroviari”. Formația din Gruia a avut câteva incursiui în jumătatea adversă, dar fără să pună reale probleme.

Echipe de start:

Viitorul: Cojocaru – Boboc (Ciobanu ‘71), Mladen, Luchin, De Nooijer – Artean (Achim ’65), Băluță, Vînă – Hagi, Voduț (Houri ‘46), Drăguș

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Omrani (Lang ’90+4), Țucudean (Păun ‘65), Deac (Ioniță ‘90)

În urma victoriei de la malul mării, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte. Pentru CFR urmează duelul cu FCSB, ultimul din 2018.

Comenteaza