Viitorul lui Dan Petrescu a fost decis: "Patronul şi-a exprimat dorinţa"

Viitorul lui Dan Petrescu a fost decis: "Patronul şi-a exprimat dorinţa"
| Foto: uefa.com

Cristi Balaj, președintele clubului clujen, a vorbit despre situația contractuală a antrenorului.

Deși CFR Cluj trece printr-o perioadă complicată și ar putea rata titlul după cinci ani în care a dominat Superliga, Dan Petrescu are în continuare sprijinul șefilor din Gruia, iar patronul Nelu Varga își dorește ca tehnicianul să continue alături de "feroviari".

Președintele echipei clujene, Cristi Balaj, a clarificat situația antrenorului și a vorbit despre situația financiară a clubului, în condițiile în care principalul obiectiv al sezonului ar putea fi ratat.

"Ne dorim acest lucru (n.r. ca Dan Petrescu să îşi prelungească înţelgerea), patronul şi-a exprimat dorinţa. Va rămâne în continuare alături de CFR Cluj. Variantele şi expresiile că şi-a amanetat… nici vorbă.

Printre business-urile pe care le are patronul echipei, are şi construcţia în imobiliare. Dacă omul are blocuri, treaba lui dacă le-a vândut sau nu. Alţii, pe vremuri, au pus garanţii jucători sau terenuri.

Şi n-a fost nicio problemă. Avem în continuare nevoie de sprijinul finanţatorului. A fost alături de noi, va rămâne alături de noi, doar că, aşa cum am subliniat, noi, cei din management ne-am dori să avem un club în care finanţatorul să nu mai aducă bani de acasă.

Deja este mult schimbat domnul Varga. Are această înţelepciune să nu discutăm şi să nu luăm decizii la nervi, la supărare, să nu facem promisiuni când suntem bucuroşi.

Rămâne de văzut, în funcţie de locul pe care îl vom ocupa la finalul anului, bugetul va fi construit pe măsură şi sper să fim mai buni anul viitor decât suntem în acest moment. Da, patronul ne-a spus foarte clar înaintea meciului cu Rapid că vrea să continue cu Dan Petrescu", a spus Cristi Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza