Viitorul lui Enache, în continuare incert: “Mi-aș dori sa fiu aici, dar nu pot să fiu inconștient și să îmi asum lucruri pe care nu le pot gestiona”

Viitorul lui Enache, în continuare incert: “Mi-aș dori sa fiu aici, dar nu pot să fiu inconștient și să îmi asum lucruri pe care nu le pot gestiona”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Partida împotriva celor de la Comuna Recea ar putea reprezenta ultimul meci al antrenorul pe banca formației clujene.

Deși sezonul de Liga a 2-a este mai aproape ca niciodată de final, situația lui Costel Enache este în continuare neclară. Tehnicanul recunoaște că oficialii clubului au inițiat discuții, însă nu există o bază solidă pe care să se poată construi pentru sezonul viitor.

“Nu știu care e viitorul meu. Știu doar că e ultima mea conferință de presă înaintea unui meci oficial. În acest moment nu știu cum s-ar lega lucrurile. Conducerea a inițiat o discuție, dar nu știu ce să spun. Nu aș putea să îmi asum niște lucruri într-o ceață totală. Echipa are pentru anul viitor doar 6 seniori legitimați. Nu aș putea să spun că îmi asum o promovare fără să știu cine se ocupă de transferuri, cu cine vom lucra. Mi-aș dori sa fiu aici, dar nu pot să fiu inconștient și să îmi asum lucruri pe care nu le pot gestiona.

A fost cel mai dificil sezon. Împreună cu staff-ul mi-am asumat niște lucruri și am și răspuns pentru ele. Dacă nu suntem utili echipei noi suntem primii care renunțăm. Am încercat sa punem lucrurile în ordine. Cred că am făcut un grup bun, o echipă care ar fi avut perspectiva. În schimb, am avut și multe probleme. Suntem singura echipă din primele 8 care a oprit activitatea total în mijlocul campionatului cu 24 de cazuri de COVID-19 din 28 de jucători.

Suntem singurii care am pierdut un meci fără să îl jucam și suntem singurii din primii 8 care au pierdut 3 puncte prin retragerea celor de la Turris. Cu toată dorința și implicarea nu am putut să corectam anumite nereguli de organizare. M-am atașat de oraș, de oameni din club și cred în viitorul echipei, însă în anumite condiții”, a spus antrenorul Universității Cluj.

În ceea ce privește ultimul joc de campionat, Enache e cu gândul la victorie și la un sezon încheiat cu un succes pe teren propriu. “Vrem sa încheiem frumos, ultimul meci e ceva special. Rămânem cu vorbele românești, ultima impresie contează. Pentru noi cel mai important este că vrem să ne menținem pe locul 1. Nu e nimic special, noi ne vedem de obiectivul nostru. Ne-am mișcat bine săptămâna asta, am văzut tonus, am văzut încredere și o participare conștientă la ceea ce am făcut. Sper sa fim și concentrați și conectați la joc”, a declarat tehnicianul.

Meciul dintre Universitatea Cluj și ACSF Comuna Recea din ultima rundă a play-out-ului ligii secunde este programat sâmbătă, de la 11:00. 

Comenteaza