Viitorul sună bine. Juniorii U20 de la U-BT Cluj-Napoca au devenit campioni naționali

Viitorul sună bine. Juniorii U20 de la U-BT Cluj-Napoca au devenit campioni naționali
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Echipa de tineret a “studenților” a reușit să învingă CSU Știința Slam București, scor 88-76, în ultimul act ce s-a disputat în BT Arena.

Urmăriți din tribune de seniorii care ieri seară au scris istorie în Basketball Champions League, juniorii U20 de la U-BT Cluj-Napoca au devenit campioni naționali. Cu jucători care deja au făcut pasul la echipa mare precum, Grasu, Colceag, Pașca sau Lăpuște, echipa clujeană s-a impus cu 88-76 în fața celor de la CSU Știința București.

“Un meci total diferit față de cel de ieri! Am schimbat apărarea și am fost mai agresivi. Astfel, am reușit să ne distanțăm la 13 puncte în primele minute. Apoi am reușit să controlăm meciul până la final, chiar dacă cei de la Știința s-au apropiat la 5 puncte.

Felicit întreaga echipă pentru victorie, munca depusă, sacrificii și seriozitate. Vreau să îi mulțumesc colegului și prietenului meu Mihai Racovițan pentru suport, conducerii pentru încrederea acordată și părinților, care au fost alături de noi.

Transmit un mesaj de mulțumire și către doamnele de la birou, respectiv echipei de marketing și celor care ne-au ajutat să ajungem aici. Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele, că mă susține în permanență. Haide U!”, a spus antrenorul Horia Pascu.

“A fost cel mai important turneu de juniori din cariera mea. Mă bucur că am câștigat din nou și probabil a fost ultimul meu meci la juniori. Am încheiat un capitol și mă bucur că am fost lângă prietenii mei, izbutind un rezultat bun.

Sunt fericit că am primit titlul de MVP, dar nu m-am concentrat la acest lucru. Am vrut să câștigăm, asta era cel mai important. Și ieri am avut meci greu și nu m-am gândit să dau eu coșuri. Unii au ajutat cu puncte, cu recuperări sau pase.

Nu mă bucură atât de tare premiile individuale, cel mai important este trofeul”, a declarat și Ștefan Grasu, autor al unui double-double, cu 31 de puncte și 15 recuperări și declarat MVP al turneului final. 

Comenteaza