Vin întăririle la CFR, după startul slab de sezon. Un fundaș central se antrenează deja în Gruia

Vin întăririle la CFR, după startul slab de sezon. Un fundaș central se antrenează deja în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu a cerut transferuri, după ce echipa sa a pierdut primele două meciuri din actuala stagiune și campionii sunt aproape de a semna cu un fotbalist din Liga 1.

CFR Cluj are parte de un strat slab de sezon, după ce a pierdut Supercupa în fața Viitorului, dar și primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, împotriva Astanei. Antrenorul “feroviarilor” nu e mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziției, vorbind de mai multe ori despre problemele din centrul defensivei. În cele din urmă, conducerea din Gruia i-a îndeplinit dorința, iar CFR Cluj este pe punctul de a semna cu un fundaș din Liga 1. Conform GSP, Mike Cestor, fostul stopper al Astrei Giurgiu s-a antrenat deja în Gruia și mai lipsesc doar câteva detalii pentru a parafa un contract cu campionii.

În vârstă de 27 de ani, congolezul care deține și cetățenie franceză a evoluat de 34 de ori pentru Astra în sezonul trecut. De-a lungul carierei, fundașul a evoluat doar în ligile inferioare din Anglia și Franța, la formații precum Leyton Orient, Boreham Wood, Woking FC și SAS Epinal.

Comenteaza