Vine Arlauskis în Gruia? Petrescu anunță că mai vrea jucători

Vine Arlauskis în Gruia? Petrescu anunță că mai vrea jucători
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit vineri despre un posibil transfer al portarului Giedrius Arlauskis.

"Bursucul" nu a confirmat, dar nici nu a negat interesul "feroviarilor" pentru fostul său elev de la Unirea Urziceni. "Deocamdată nu vreau să vorbesc despre un jucător care nu e al nostru", a spus Dan Petrescu.

Cu toate astea, tehnicianul ardelenilor anunță că mai vrea jucători la echipă. "Până se încheie perioada, încercăm să facem mișcări bune pentru noi".

Arlauskis (29 ani) este legitimat în prezent la clubul englez Watford, unde a prins doar 2 meciuri în ultimele două sezoane. În 2016 a evoluat sub formă de împrumut la Espanyol Barcelona. Ultima experiență din Liga 1 a bifat-o la Steaua, în sezonul 2014-15. Goalkeeperul lituanian a câștigat atunci Campionatul, Cupa României și Cupa Ligii cu "roș-albaștrii".

În 2009, Giedrius Arlauskis a luat titlul la Unirea Urziceni alături de Dan Petrescu. Tot în acel an, ilfovenii au strâns 8 puncte în grupele Champions League.

De-a lungul carierei, portarul de 29 ani a mai evoluat la FK Šiauliai (2005-07) și Rubin Kazan (2010-14). Arlauskis are 23 selecții în Naționala Lituaniei și este cotat la 1 milion de euro pe portalul transfermarkt.com.

CFR Cluj a realizat 17 transferuri în această vară. În lotul echipei din Gruia se află 4 portari: Cosmin Vâtcă, Mihai Mincă, Tomislav Duka și Adi Rus. În primele două runde din campionat, poarta "feroviarilor" a fost apărată de Vâtcă. Titularul din sezonul trecut, Mincă, nu a fost inclus în lot de Petrescu. "Vâtcă mi-a dat mai multă siguranță la antrenamente", afirma "Bursucul".

Comenteaza