Vine Arnold Schwarzenegger la Cluj? "Filmează la Budapesta, sunt şanse"

Vine Arnold Schwarzenegger la Cluj? "Filmează la Budapesta, sunt şanse"

Deşi mai sunt doar două săptămâni până la Cupa Mondială de Culturism şi Fitness , organizatorii nu ştiu încă dacă Arnold Schwarzenegger va ajunge la Cluj-Napoca. Asta deşi, în documentele prin care cereau 70.000 lei de la Primărie scria că celebrul actor a confirmat prezenţa. 

"Este posibil ca Arnold Schwarzenegger să ajungă la Cluj-Napoca. Sunt 50% şanse. El filmează la Budapesta cel mai nou film din seria Terminator şi dacă se vor potrivi datele de filmare cu zilele în care va avea loc Cupa sunt şanse mari să vină", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, care a spus că i-a înmânat personal invitaţia, dar că nu a primit şi o confirmare în acest sens. 

Primăria Cluj-Napoca contribuie cu 70.000 de lei, de la bugetul local, la organizarea în Sala Polivalentă (BT Arena), în parteneriat cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness, a Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness, în perioada 23-25 noiembrie 2018. 

În proiectul de hotărâre "Privind organizarea în municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu Federația Română de Culturism și Fitness, a Cupei Mondiale de Culturism și Fitness, în perioada 23-25 noiembrie 2018", document ce a ajuns pe masa consilierilor locali în şedinţa de vineri, 17 octombrie 2018, organizatorii evenimentului spuneau că Arnold Schwarzenegger ar fi confirmat participarea. PROIECTUL DE HCL AICI! 

"Considerăm că prezenţa în Cluj-Napoca a unei competiţii de asemenea anvergură, precum şi a unor nume mari din culturismul mondial, la acest eveniment confirmând participarea şi celebrul Arnold Schwarzenegger, reprezintă una dintre cele mai însemnate modalităţi de promovare a municipiului nostru pe plan intern şi internaţional”, se arată în proiectul de hotărâre.

Organizarea Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness la Cluj-Napoca se ridică la suma de 110.000 lei.

Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune. În zilele când era campion mondial de culturism a fost supranumit „stejarul austriac” și „Arnold cel Tare”. 

Termiantor 6. Ce rol va juca Schwarzenegger

Terminator 5 (Genisys), ultimul film din seria Terminator, a fost primit destul de rău de criticii de film. Dar, de data aceasta, așteptările sunt uriașe, întrucât revine James Cameron, cel care a regizat Terminator 1 și 2. Acesta a povestit într-un interviu acordat site-ului thearnoldfans.com care va fi rolul fostului guvernator american în noua serie. Interesant este că, de data aceasta, Schwarzenegger nu va mai interpreta rolul celebrului robot T-800, ci va fi personajul uman de la care Skynet a prelevat probele de ADN și a creeat seria de roboți cu care a vrut să pună stăpânire pe planetă. Termiantor 6 va rula pe marile ecrane în 2019. 

Comenteaza