“Virușii verzi” încearcă o nouă surpriză în Cupa României. Sănătatea Cluj întâlnește Petrolul Ploiești

“Virușii verzi” încearcă o nouă surpriză în Cupa României. Sănătatea Cluj întâlnește Petrolul Ploiești
| Foto: cssanatatea.ro

Formația clujeană se pregătește de duelul din optimile competiției, împotriva unei formații care a cucerit de trei ori trofeul.

După victoria în fața Viitorului Constanța, nimeni alta decât deținătoarea Cupei, Sănătatea Cluj pare că are o misiune mai ușoară în optimi. Totuși, pe Cluj Arena va sosi Petrolul o echipă ce începe ca favorită prin prisma istoriei, în ciuda faptului că nici în actualul sezon “Lupii galbeni” nu se regăsesc în campionat. Trupa lui Flavius Stoican ocupă locul al optulea în eșalonul secund, la cinci puncte de primul loc promovabil.

În ceea ce privește situația “Virușilor verzi”, formația clujeană ocupă tot poziția cu numărul opt, dar în Liga a 3-a. Echipa condusă de Csaba Kis nu a mai câștigat de două meciuri, însă se menține la jumătatea clasmentului. Totuși, distanța față de prima poziției, singura promovabilă este de nouă puncte. Sănătatea Cluj ar putea avea avantajul moral în fața ploieștenilor, având în vedere formațiile importante eliminate de “Viruși” din Cupa României, de-a lungul timpului.

Partida dintre Sănătatea Cluj și Petrolul Ploiești se va disputa astăzi, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.  

Comenteaza