Viza lui Djocovic a fost ANULATĂ! CTP: "Minciuni şi fals în acte publice, pentru care nu are nicio scuză"

Viza lui Djocovic a fost ANULATĂ! CTP: "Minciuni şi fals în acte publice, pentru care nu are nicio scuză"

Telenovela lui Novak Djocovic continuă. Australia i-a anulat viza sportivului și vrea să-l deporteze. Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că gestul tenismenului nu are nicio scuză. 

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic din nou și intenționează să-l deporteze, transmite BBC. Contestația rămâne singura opțiune a tenismenului sârb. Novak Djokovic era programat să-l întâlnească în prima rundă de la Australian Open pe conaționalul său Miomir Kecmanovic.

Djokovic ar urma să primească „o notă de anulare a deciziei” cu informații relevante și va fi invitat la ministru pentru a contesta revocarea. Dacă ministrul nu acceptă contestația lui Djokovic, vedeta tenisului se poate reîntoarce în instanță pentru a face apel împotriva legalității puterii de a i se anula viza. Dacă nu va face acest lucru, sârbul va trebui să părăsească țara, dacă nu, va fi deportat. Dacă ajunge în instanță este puțin probabil ca sportivul să poată rezolva problema până începe turneul de tenis.

Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, într-un comunicat dat publicităţii că a comis o "eroare umană, cu certitudine nu intenţionată", declarând la sosirea sa în Australia că nu a călătorit în ultimele 14 zile de dinaintea zborulului. Liderul mondial al tenisului masculin a precizat, de asemenea, că "a uitat să relateze despre interviul și şedinţa foto pentru L'Equipe", evenimente realizate după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat în această dimineaţă într-o intervenţie la jurnalul de dimineaţă de la Digi24 că pentru aceste minciuni şi falsul în acte publice, jucătorul de talie mondială nu are nicio scuză. "Mă face să nu mai pot privi de acum înainte niciun un meci al lui Novak Djokovic, chiar dacă sunt gazetar, e o chestiune umană", a declarat CTP. 

Acesta a spus că Novak Djokovic este un model pe care îl reprezintă pentru oameni la nivel planetar. Pentru sportivi, pentru tineri, pentru oameni în general, multele jocuri josnice pe care le-a comis sportivul în această perioadă îl descalifică din poziţia de model, a adăugat gazetarul. 

Comenteaza