Volei feminin: ”U” Cluj are un nou sponsor | FOTO/VIDEO

Volei feminin: ”U” Cluj are un nou sponsor | FOTO/VIDEO
Echipa de volei feminin ”U” Cluj a semnat, miercuri, un parteneriat cu o firmă clujeană de IT. Formația ardeleană va evolua, astfel, sub denumirea de ”U” NTT DATA Cluj.

Contractul de sponsorizare se va întinde pe o perioadă nelimitată, iar obiectivul echipei pentru următorul sezon va fi clasarea între primele 7. "Am crezut foarte tare în această echipă și în perspectiva ei. Pentru asta l-am rugat de multe ori pe domnul Daniel Metz să mă sprijine, să facă o echipă așa cum merită Clujul. A înțeles mesajul meu și iată că am reușit să ajungem din nou la promovare.

Obiectivul echipei pentru primul an este acela de a rămâne în prima divizie, iar apoi să ne clasăm și mai sus. Suntem în discuții să mai aducem niște jucătoare, mai valoroase. Avem niște nume, dar nu le pronunț până nu e nimic concret. Obiectivul nostru va fi, așadar, să ne clasăm într-unul din primele 7 locuri.

Îl asigur că vom face totul pentru a fi la înălțimea așteptărilor dumnealui. Vrem ca acest oraș să aibă o echipă de volei performantă. Îmi mai doresc să înființăm și un centru de copii și juniori, ca să creștem copiii Clujului, pentru că nu sunt adeptul ideii de mercenariat în sportul românesc. Rezultatele se văd doar la nivel de club, iar la națională suntem zero.

Bănuții pe care îi avem la dispoziție trebuie să-i dăm copiilor noștri. Trebuie să-i scoatem din baruri și cluburi și să-i învățăm să facă sport. Prin el se autoeducă, prin el învață cinste și corectitudine", a declarat directorul sportiv al echipei de volei, Constantin Parâia.

"Arta, cultura și sportul sunt elemente fundamentale ale societății. Am observat cu o oarecare durere problemele pe care le au cluburile sportive și în acest context am început să sprijinim clubul de volei feminin de la Universitatea Cluj.

În ultimii ani s-a ajuns la o colaborare foarte bună, una care a adus rezultate, și în felul acesta, la insistențele domnilor care se ocupă de acest club, am concluzionat că ar fi bine să ne implicăm într-un mod mai serios. Mi-aș dori ca parteneriatul să fie pe termen nelimitat.

Nu avem intenția de a face acest lucru pentru un an sau pentru doi. Eu cred că tot ceea ce am făcut până acum, a avut caracterul unui alergător de cursă lungă. La CFR Cluj, de exemplu, am început să colaborăm încă din liga a treia și suntem tot acolo, și la bine, și la rău", a spus directorul general al NTT DATA România, Daniel Metz.

La evenimentul de miercuri au mai fost prezenți căpitanul echipei, Raluca Bucur, managerul de marketing NTT DATA România, Adelina Chișu, și președintele CS "U" Cluj, Ovidiu Vasu. Jucătoarele de la "U" Cluj au revenit pe prima scenă a voleiului românesc, în urma turneului de promovare disputat în perioada 12-14 mai, la Timișoara.

Comenteaza