Voleibalistele de la “U” NTT Data au revenit din vacanță. Două noi jucătoare se vor alătura formației clujene

Voleibalistele de la “U” NTT Data au revenit din vacanță. Două noi jucătoare se vor alătura formației clujene
| Foto: u-cluj.ro

După o pauză îndelungată, echipa de volei feminin a Universității Cluj a revenit în sală și a început pregătirile pentru noua stagiune.

“U” NTT Data a reluat antrenamentele după mai multe luni de inactivitate. Echipa de volei feminin a reușit și două transferuri, astfel că lotul pentru noul sezon este format din 13 sportive. Alina Gagea, care evoluează pe postul de secund și centrul Melinda Sipos sunt cele mai noi “studente”. După  ce în sezonul trecut echipa a jucat în play-out, unde a încheiat pe locul al șaptelea din opt formații, noua stagiune începe cu gânduri mari la “U” NTT Data.

Trecută pe la CSU Medicina Târgu Mureș, CSM Târgoviște, SCM Craiova, Penicilina Iași, Știința Bacău și Gloria Buzău, Alina Gagea a oferit primele declarații în calitate de jucătoare a Universității Cluj. “Am venit la Cluj pentru că le cunosc pe fete, cunosc tradiția, e aproape de casa mea și pentru faptul că, în ultimii ani, proiectele au fost bine conturate și s-au îndeplinit. Aici este un lot format doar din jucătoare românce, inclusiv staff-ul tehnic. Clubul e 100% românesc și e atent la detalii, e bine organizat”, a spus Gagea.

Voleibalista a fost completată și de noua sa colegă, Melinda Sipos. “Am vrut să vin mai aproape de casă și am ales Clujul. Mi-a surâs ideea de a veni la Cluj deoarece aici e un colectiv frumos și unit. Universitatea Cluj e o echipă cu tradiție și sunt oameni care își doresc să construiască o echipă frumoasă”, a declarat jucătoarea ce evoluează pe poziția de centru.

La rândul său, antrenoarea Luminița Trombițaș a vorbit despre noul sezon. “Sunt jucătoare cu experiență, care vor conta în echipă. Lotul va avea o altă valoare în acest sezon. Am avut multe luni de vacanță și, acum, ne reluăm pregătirea treptat. În luna septembrie vom participa la turnee și ne dorim să avem o formă bună. Vrem ca fetele să fie sănătoase și apte de joc, iar atmosfera să fie cea de anul trecut și să obținem cât mai multe rezultate pozitive”, a precizat Trombițaș.

Lotul ”U” NTT Data Cluj pentru noul sezon:

Secund: Adina Stanciu, Sorina Răileanu, Alina Gagea, Alexandra Ariton

Fals: Raluca Cocoș (Bucur), Alexandra Bara

Centru: Melinda Sipos, Gabriela Dancu, Ioana Vodă,

Coordonator: Sabina Miclea, Andreea Tămaș

Libero: Angelica Podină, Paula Tarța

Staff ”U” NTT Data Cluj pentru stagiunea 2019/2020:

Antrenor principal: Luminița Trombițaș

Kinetoterapeut: Victor Baciu

Manager sportiv: Constantin Parâia

Sportivele de la “U” NTT Data se vor pregăti pe plan local și în luna septembrie vor disputa mai multe partide amicale. Noul sezon va începe în luna octombrie.

Comenteaza