Vor să spargă gheaţa tocmai împotriva lui Dinamo: "Am rămas datori, suntem obligaţi să învingem sâmbătă!"

Vor să spargă gheaţa tocmai împotriva lui Dinamo:
CFR Cluj caută prima victorie în 2013 în faţa lui Dinamo, formaţie aflată în cea mai bună formă din acest sezon.

„Feroviarii" au probleme de efectiv şi nu vor putea conta pe mai mulţi jucători importanţi. Paulo Sergio are, însă, încredere că va sparge gheaţa şi va bifa primul succes din acest an.

Poate pentru prima dată în ultimii ani, Dinamo vine în Gruia şi porneşte cu prima şansă la victorie. Clubul a fost preluat de Ionuţ Negoiţă, fotbaliştii sunt cu salariile la zi, poate singurii din Liga 1, iar rezultatele au apărut, în mod firesc, şi în competiţia internă. Dacă în turul campionatului echipa bucureşteană era măcinată de probleme interne şi pierdea în mod neaşteptat cu Bistriţa, pe teren propriu (1-2), Dinamo e schimbată mult în bine în 2013.
În ultima etapă, „câinii" s-au impus în faţa Astrei cu 1-0, dar mult mai convingător decât o arată scorul. „Am făcut cel mai bun joc din ultimii ani, sunt foarte mulţumit de jucători, suntem pe un drum ascendent şi vreau să continăm la fel", a spus antrenorul Cornel Ţălnar.

Omologul său de la CFR a studiat-o pe Dinamo cu mare atenţie şi e uimit de progresele pe care gruparea din Ştefan cel Mare le-a făcut în retur. „E o echipă mult mai puternică faţă de anul trecut, se vede asta în jocul pe care îl are. Sunt fotbalişti de mare valoare acolo, Alexe, Dănciulescu şi mulţi altii. Am eliminat-o pe Dinamo din Cupa României, dar lucrurile s-au schimbat mult de atunci", a spus explicat Paulo Sergio în cadrul unei conferinţe de presă. Tehnicianul portughez nu va putea conta la acest meci pe Ivo Pinto, Godemeche, Valente, Vass şi Sare, toţi cu probleme medicale, cărora li se adaugă Ricardo Cadu şi Ionuţ Rada, aceştia fiind suspendaţi.

În aceste condiţii, Sergio ar putea începe partida în următoarea formulă de joc: Felgueiras - Panin, Maftei, Piccolo, Sepsi - Mureşan, Muniru - Deac, Pedro, Camora - Weldon.
Partida dintre CFR Cluj şi Dinamo se va juca sâmbătă, de la 21:30 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Reverenţă pentru Dănciulescu

Atacantul lui Dinamo se bucură de respectul CFR-ului după ce a depăşit borna de 500 de meciuri oficiale în Liga 1. "Sper să am ocazia să dau mâna cu el, pentru că a intrat în istoria României, e un fotbalist fantastic şi merită toată aprecierea pentru ceea ce a reuşit. Îl respect pe Dănciulescu", a spus Paulo Sergio.

 

Etichete
Comenteaza