Walter, Apostu şi Tişe, întâlnire cu "cărţile pe faţă", în prezenţa galeriei

Walter, Apostu şi Tişe, întâlnire cu
Finanţatorul clubului Universitatea, Florian Walter, şi edilul şef Sorin Apostu ar trebui să tranşeze, cu ocazia întâlnirii de vineri, modul în care Primăria va sprijini financiar clubul.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ
Florian Walter şi Sorin Apostu au avut schimburi de replici mai mult sau mai puţin acide, în cursul acestei săptămâni. Ei urmează să se întâlnească pentru a cădea la pace.

"Eu l-am invitat la o discuţie pentru vineri, ora 14:30, la sediul clubului, să clarificăm toate aspectele. Vreau să fie prezentă şi galeria, pentru că am văzut că dânsul ţine mult la suporteri. Primarul mi-a spus că va veni, sper să ne vedem şi să discutăm cu cărţile pe faţă”, a declarat Florian Walter.

Finanţatorul clubului Universitatea şi edilul şef ar trebui să tranşeze, cu ocazia întâlnirii de vineri, modul în care Primăria va sprijini financiar clubul.

"Din partea mea, să le dea suporterilor banii, nu mă interesează. El crede că poate manevra atât de uşor pe toată lumea, dar nu e chiar aşa de simplu. Oamenii nu sunt atât de proşti pe cât crede el", a comentat Walter.

Walter l-a invitat la întâlnirea de vineri şi pe Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza