Video "We Are the Champions" în Gruia. Camora şi Culio au ridicat trofeul

"We Are the Champions" în Gruia.  Camora şi Culio au ridicat trofeul

Jucătorii echipei CFR Cluj au primit, duminică, trofeul, medaliile şi tricourile de campioni ai României, după ce au reuşit să câştige titlul în Liga 1 pentru a patra oară.

Jucătorii clujeni au fost premiaţi de secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan. Trofeul Ligii 1 a fost ridicat de căpitanul Mario Camora şi de jucătorul Juan Emmanuel Culio. În momentul ridicării trofeului, pe stadion s-a auzit melodia "We Are The Champions".

 

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a patra oară în istoria sa, după ce a învins FC Viitorul, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a câştigat titlul cu doar un punct avans faţă de FCSB, care s-a impus, tot duminică, scor 1-0, cu Astra Giurgiu.

Este al doilea titlu câştigat de antrenorul Dan Petrescu în Liga 1, după cel obţinut pe banca Unirii Urziceni, în 2009. El s-a aflat, duminică, la meciul 500 din carieră ca antrenor. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010 şi 2012.

Comenteaza