Winners Sports Club prezintă noua generație a tenisului mondial

Winners Sports Club prezintă noua generație a tenisului mondial
| Foto: Ziua de Cluj

În perioada 11-18 august, la Cluj-Napoca, se desfășoara Aegon Junior Cup, o competiție dedicată juniorilor sub 18 ani.

La turneul ITF organizat pe terenurile Winners Sports Club participă 110 sportivi, atât băieți, cât și fete. În cadrul competiției se joacă atât meciuri de dublu, cât și de simplu. Printre țările din care provin sportivii se numără SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Franța, Italia, Rusia, Olanda, Bulgaria, dar și sportivi autohtoni.

Poza noua 13.08.2018

Clujeanul Aurel Tămaș este unul dintre tenismenii participanți la Aegon Junior Cup

Directorul competiției, Adrian Szabo, a explicat ce înseamnă acest turneu pentru tinerii jucători. “Organizăm prima ediție a acestui turneu de juniori, Aegon Junior Cup și noi, ca organizatori, ne-am propus să ajutăm în special sportivii români pentru a intra cu puncte la turneele de seniori.

Până în acest an am avut 12 ediții de turnee Futures, dar în ultimii ani am observat că sportivii români au participat în număr din ce în ce mai mic la aceste competiții. Ideea noastră este să ajutăm tenismenii români, de aceea am încercat să facem un turneu de juniori.

Având în vedere numărul de participanți pare o ediție reușită, dar sperăm ca în următorii ani să ridicăm nivelul jucătorilor care participă la acest turneu”, a explicat Adrian Szabo.

Poza noua 13.08.2018

Directorul competiției clujene, Adrian Szabo

Competiția se desfășoara în perioada 11-18 august, pe terenurile Winners Sports Club, iar intrarea este liberă.

Comenteaza