Yevhen Konoplyanka a ieșit la atac. Ținta ucraineanului e Andrea Mandorlini

Yevhen Konoplyanka a ieșit la atac. Ținta ucraineanului e Andrea Mandorlini
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul în vârstă de 34 de ani al CFR-ului e nemulțumit de modul în care a fost tratat de antrenor.

Ajuns să fie considerat un nou caz Julio Baptista și anunțat deja că se va renunța la serviciile sale, Yevhen Konoplyanka și-a exprimat nemulțumirile în presa din Ucraina. Mijlocașul susține că a fost nedreptățit de Andrea Mandorlini și că antrenorul a refuzat să mai comunice.

"Înainte să vin la echipă, l-am sunat pentru a fi sigur că are nevoie de mine, pentru că mi s-a spus de la club că vor să mă vadă. Am discutat cu el la telefon, mi-a zis că mă așteaptă.

Am aflat ce tactică folosește, fiindcă știam că îi place să joace 3-5-2, ceea ce însemna că aș putea evolua doar atacant, însă nu e ușor să joci atacant la 34 de ani.

A adăugat totuși că plănuiește să schimbe în 4-3-3, fapt care schimba totul. În schimb, de când am sosit la club, nu a apelat deloc la mine, nici măcar acum. De ce? Am decis ca, după o lună la echipă, să-l întreb de ce nu m-a folosit, din moment ce eram în formă bună la antrenament.

Nici după aceea nu am jucat deloc ca titular. Mi-a explicat doar că nu a modificat sistemul și era dificil să să-mi găsească un loc", a declarat mijlocașul pentru sport.ua.

În cele 4 apariții pe care le-a strâns în actuala stagiune, în Superligă și preliminariile UEFA Conference League, Yevhen Konoplyanka a totalizat 54 de minute.

Comenteaza