Video Ze Gomes, primele impresii după transferul la "U" Cluj: "Totul merge bine. Cu toții ne dorim să rămânem în prima ligă"

Ze Gomes, primele impresii după transferul la "U" Cluj: "Totul merge bine. Cu toții ne dorim să rămânem în prima ligă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Atacantul portughez a vorbit pentru prima dată după ce s-a alăturat "studenților", în timpul cantonamentului din Antalya.

Sosit de la "U" Cluj de la rivala CFR, Ze Gomes a apucat să și debuteze în alb și negru, la partida cu FC Voluntari. Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 23 de ani este încă în urmă cu pregătire și mai are nevoie de timp pentru a se adapta.

Portughezul se declară încântat de alegerea făcută și a vorbit despre colegii săi, suporteri, dar și despre motivele care l-au făcut să accepte oferta "Șepcilor roșii".

"Mă simt bine, am început să cunosc colegii. Totul merge bine și am un sentiment bun în legătură cu echipa, cu tot ce ține de asta, cu suporterii. Romario vorbește și el portugheză și a făcut ca integrarea mea să fie foarte ușoară. Însă discut și cu ceilalți băieți, toți vorbesc engleză și asta e foarte bine pentru mine.

Încerc să mă adaptez, nu e totul chiar așa nou, eu sunt o persoană căreia îi plac provocările. Sunt un jucător tehnic, cu explozie. Îmi place să controlez mingea, dar pot să joc și fără minge, să caut spații.

A fost o atmosferă frumoasă. Am fost surprins când am ieșit la încălzire, iar apoi pe parcursul meciului să văd fanii cum încurajează echipa. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am venit, mi s-a spus că aici se dorește un joc ofensiv.

Chiar și când am jucat contra lui "U" Cluj am văzut că echipa dorește să joace cu mingea, să controleze jocul. Este principalul motiv care m-a convins să vin. Cu toții ne dorim să rămânem în prima ligă. Vreau să am reușite personale, dar dacă echipa nu câștigă, nu contează ce fac eu pe teren. Nimeni nu își amintește de asta", a spus Ze Gomes.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza