Străzi spălate cu clor în Floreşti

Străzi spălate cu clor în Floreşti
Trafic de coşmar în Floreşti. DRDP repară câteva gropi în ritm de melc | Foto: facebook.com/HoriaSulea

Străzile şi trotuarele din Floreşti, Cluj, cea mai mare comună din ţară, sunt spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, a declarat, sâmbătă, că decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

„Avem o nouă măsură de prevenţie în lupta împotriva COVID-19 la Floreşti, aprobată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Aceasta prevede ca străzile şi trotuarele mai ales, să fie spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor. E vorba de domeniul public, de un spaţiu pe care îl folosim cu toţii. Suntem convinşi că menţinerea curată şi dezinfectarea străzilor şi trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă”, a spus Şulea.

Acesta a făcut apel la locuitorii Floreştiului să nu se sperie dacă vor simţi, începând de sâmbătă, un oarecare miros de clor pe trotuare şi pe străzi. „Nu e nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ţinem cont de această pandemie şi să respectăm o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, şi să evităm aglomeraţiile. Şi, la fel de important, este să fim oneşti, să avem încredere în autorităţi”, a menţionat Horia Şulea.

Floreşti, situată lângă Cluj-Napoca, este cea mai mare comună din România, având peste 40.000 de locuitori.

Etichete
Comenteaza