Șumudică nu a fost primul nume pe lista CFR-ului. Varianta surpriză luată în calcul de șefii campioanei

Șumudică nu a fost primul nume pe lista CFR-ului. Varianta surpriză luată în calcul de șefii campioanei
| Foto: digisport.ro

Oficialii formației din Gruia au negociat cu mai mulți tehnicieni până să decidă numirea fostului campion cu Astra Giurgiu.

Marius Șumudică este noul antrenor al CFR-ului, însă tehnicianul nu a fost prima variantă luată în calcul de șefii campioanei. Chiar dacă s-a vorbit de Constantin Gâlcă sau Ladislau Boloni, alt antrenor s-a aflat în negocieri avansate cu CFR Cluj.

Potrivit Prosport, oficialii clubului din Gruia au fost aproape să îl numească pe Cristiano Bergodi, cel care a mai antrenat CFR Cluj în sezonul 2006-2007.

Chiar dacă cele două părți s-au înțeles și asupra staff-ului cu care urma să colaboreze italianul, susținerea avută de Șumudică din partea unor oameni influenți din anturajul patronului a fost decisivă.

În precedentul mandat în Gruia, Bergodi a obținut 15 victorii, 4 remize și a suferit 5 înfrângeri. De-a lungul carierei, tehnicianul de 56 de ani a mai antrenat la Imolese, Sassuolo, FC Național, Rapid, Poli Iași, FCSB, Modena, Pescara, Brescia, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS U Craiova.

Comenteaza