Video Șumudică, prezentat oficial de CFR Cluj: "Cel mai important este să aduc lumea la stadion"

Șumudică, prezentat oficial de CFR Cluj: "Cel mai important este să aduc lumea la stadion"

Marius Șumudică a fost prezentat oficial de clubul de fotbal CFR Cluj, marți, la câteva zile de când campioana României a anunțat venirea antrenorului.

Șumudică spune că vrea să aducă cât mai mulți oameni pe stadion, nu se gândește să participe în Conference League și a rămas impresionat de căldura oamenilor din Cluj-Napoca.

"Pentru mine, cel mai important target este să aduc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, pentru clubul meu. Din momentul în care am venit și am văzut magazia alb-vișinie, pentru mine înseamnă enorm.

Voi da totul pentru această echipă. Jucătorii trebuie să înțeleagă că au lângă ei un frate și vor avea un sprijin din toate punctele de vedere. Decizia mea a fost una ușor de luat, a contat mult ce înseamnă CFR în momentul de față. Șansa de a pune mâna pe un trofeu a contat cel mai mult.

Cred că CFR îți dă șansa în a te bate și pe plan internațional. Pentru mine, participarea în Conference League ar fi un eșec. Le port un respect deosebit jucătorilor pentru ce au realizat până acum.

Sunt un tip vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacțiile lui Șumudică, dacă voi fi atacat sau dezavantajat. Indiferent ce adversari voi întâlni, voi da totul pentru această echipă. Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj", a spus Marius Șumudică, la prezentarea oficială, citat de DigiSport

Comenteaza