News alert Surprize pe lista USRL PLUS Cluj pentru parlamentare. Pe ce loc au căzut "titularii" Ungureanu şi Goţiu

Surprize pe lista USRL PLUS Cluj pentru parlamentare. Pe ce loc au căzut "titularii" Ungureanu şi Goţiu

Alianța USR PLUS Cluj și-a definitivat, duminică, lista de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Alegerile interne pentru desemnarea candidaților USR PLUS Cluj pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 a avut loc duminică şi s-au desfășurat online, într-un sistem asemănător votului aplicat la Eurovision. Scrutinul a fost precedat de mai multe runde de dezbateri. În prealabil, candidații din partea PLUS au participat la o selecție și vot intern. 

Pe parcursul săptămânii care se încheie astăzi, cei care şi-au dorit un loc pe listele Alianţei USR PLUS Cluj la Cameră şi Senat şi-au prezentat programele cu care vor merge în campanie. Au fost organizate şi două dezbateri, în care aceştia au răspuns întrebărilor membrilor de partid.

Scrutinului de duminică a fost unul cu surpize pentru parlamentarii în funcţie. Nici deputatul Emanuel Ungureanu, nici senatorul Mihai Goţiu nu au fost printre preferaţii membrilor USR PLUS Cluj.

Clasamentul candidaţilor, în urma votului intern, este următorul:

Senat
1. Bordei Cristian
2. Goțiu Mihai
3. Elek Levente
4. Petrescu Manuela   

Camera Deputaților
1. Murariu Oana
2. Băltărețu Viorel
3. Molnar Radu
4. Ciubucă Elena - Loredana
5. Ungureanu Emanuel
6. Nan Alexandrina - Ioana
7. Meșter Alina - Maria
8. Rigman Ciprian - Doru
9. Chirilă Radu - Ioan
10. Botoroagă Cornel

"Acest vot dă startul ultimei lupte electorale de anul acesta, care este şi cea mai importantă. Reformarea clasei politice începe cu viitorul Parlament, care va legifera şi va fi esențial pentru componența Guvernului pentru următorii 4 ani. Trebuie să fie 4 ani de construcţie, de performanţă şi demnitate. De aceea, începând de mâine noi vom fi în stradă, la strâns de semnături. Avem convingerea că vă propunem cea mai bună alternativă de pe piaţa politică clujeană", au transmis reprezentanţii USR PLUS Cluj la finalul scrutinului de duminică.

Comenteaza