Tarcea: "Îmi doresc să merg în continuare, împreună cu Emil Boc, într-un nou mandat"

Tarcea: "Îmi doresc să merg în continuare, împreună cu Emil Boc, într-un nou mandat"

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a declarat că își dorește un nou mandat, alături de Emil Boc în funcția de primar.

"Eu îmi doresc să continui în echipă cu primarul Emil Boc, să ne ducem la bun sfârșit proiectele pe care le-am început, sunt extrem de multe proiecte pe care le-am început și care merită să fie duse la bun sfârșit. Odată ce le vom finaliza, cu siguranță că și viața clujenilor va fi mai bună din multe puncte de vedere, și a descongestionării traficului, și a calității vieții. Asta îmi doresc pentru viitor, a merge în continuare, împreună cu Emil Boc într-un nou mandat, sigur dacă organizația municipală îmi va da susținerea în această direcție", a declarat Dan Tarcea, într-o conferință de presă. 

În ceea ce privește intenția primarului în funcție de a candida pentru un nou mandat la Primăria Clujului, Dan Tarcea a precizat că nu dorește să facă declarații în acest sens, însă a arătat că organizația municipală PNL Cluj-Napoca îl va susține necondiționat pe Emil Boc.

"Am avut mai multe discuții cu domnul Emil Boc și aș prefera să îl lăsăm pe dumnealui să iasă și să își exprime punctul de vedere. Evident că domnul Emil Boc este o persoană care a făcut extrem de multe pentru comunitatea clujeană. Se și vede că municipiul Cluj-Napoca a ajuns la dinamica economiei pe locul doi, după București, iar în ceea ce privește calitatea vieții, pe locul întâi în România. De asemenea, Clujul se situează pe locul cinci în Europa și locul 13 în lume, din peste 350 de orașe, în ceea ce privește siguranța cetățeanului. Evident, dacă decizia domnului Boc va fi să continue și să obțină încă un mandat, organizația municipală a cărei președinte sunt îi cva susține necondiționat candidatura", a precizat Tarcea.

Viceprimarul a mai adăugat că, în cadrul ultimului Consiliu Director Județean, au fost validați primarii PNL în funcție, care au dorit să candideze pentru un nou mandat, dar și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și Bogdan Pivariu, candidatul pentru Primăria Florești.

"Sunt validați o parte dintre primarii pentru comune, deocamdată au fost validați doar primarii care au fost în funcție și care au dorit să continue mandatul. Pe lângă ei, a fost validat și președintele consiliului județean, pentru a obține un nou mandat, este vorba de președintele în funcție, Alin Tișe. A fost validat și Bogdan Pivariu, pentru a fi candidat la comuna Florești, în urma suspendării din calitatea de membru a domnului Horia Șulea", a conchis Tarcea.

Comenteaza