Târgul Produs de Cluj ajunge la ZalăuFest

Târgul Produs de Cluj ajunge la ZalăuFest
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a fost invitată să fie partener oficial al ZalăuFest, eveniment organizat de Value Centre Zalău

Conform reprezentanților forului administrativ județean, manifestarea se va desfășura în perioada 30 iulie - 1 august, în parcarea mall-ului sălăjean.

„Faptul că un proiect demarat și susținut de Consiliul Județean Cluj a fost invitat să fie partener al acestui eveniment de tradiție ne onorează. În cei zece ani de activitate ai Târgului Produs de Cluj, seriozitatea producătorilor și calitatea produselor ne-au adus apreciere și succes. Credem că este un motiv pentru care proiectul Produs de Cluj chiar merită aplicat la scară națională”, a precizat liderul Consiliului Județean Cluj.

La ZalăuFest vor fi prezenți peste 40 de expozanți care vor oferi publicului vizitator preparate alimentare din carne, fructe și legume de sezon, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, ciocolată și prăjituri de casă. Nu vor lipsi nici uleiurile presate la rece, mierea de albine, lavanda și produsele din lavandă. Meșteșugarii vor expune costume populare și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.

În incinta târgului se vor aplica regulile de protecție impuse de legislația în vigoare, respectiv purtarea măștii de protecție va fi obligatorie. De asemenea, vor exista culoare marcate pentru intrare/ieșire și dispensere cu dezinfectanți pe căile de acces și la standuri.

Comenteaza