Târgul Produs de Cluj merge la Timișoara! Tișe: „Oferim bănățenilor tot ceea ce are Clujul mai bun și mai frumos”

Târgul Produs de Cluj merge la Timișoara! Tișe: „Oferim bănățenilor tot ceea ce are Clujul mai bun și mai frumos”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj organizează cea de-a VIII-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Timișoara.

Manifestarea expozițională se va desfășura în parcarea Shopping City Timișoara între 19 și 21 mai, cu un program cuprins între orele 10:00 și 23:00.

„Revenim la Timișoara, unde am fost întotdeauna bine primiți, cu dorința de a oferi bănățenilor tot ceea ce are Clujul mai bun și mai frumos, produse sănătoase și de bună calitate”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

La această ediție a Târgului Produs de Cluj la Timișoara vor fi prezenți aproximativ de mici întreprinzători clujeni și bănățeni, care vor expune produse de artizanat și preparate alimentare gătite respectând rețete tradiționale.

Cunoscătorii și amatorii vor putea achiziționa la preț de producător, preparate din carne și lapte, dulcețuri și siropuri naturale, ceaiuri, turtă dulce, pâine și ciocolată de casă, vinuri, miere de albine și sucuri, paste artizanale.

Meșteșugarii vor expune costume populare din zona Transilvaniei, podoabe, jucării și păpuși tradiționale, ștergare și fețe de masa lucrate de mână.

Nu vor lipsi nici de această dată parcul de distracții, cu noutăți și surprize în ceea ce privește amuzamentul, și nici terasa de alimentație publică cu gratargii pricepuți. Pe scena Produs de Cluj vor avea loc zilnic spectacole, cu artiști pentru toate vârstele și gusturile.

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj, având ca partener principal TETAROM SA și susținători precum Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Compania de Apă ,,Someș” SA și Centrul AgroTransilvania și derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Comenteaza