Taxiurile de pe aeroporturi, luate la control. Amenzi de peste 21.000 de lei/ Un șofer a fost prins drogat

Taxiurile de pe aeroporturi, luate la control. Amenzi de peste 21.000 de lei/ Un șofer a fost prins drogat

Poliţiştii de la Transporturi au derulat o acțiune de control privind legalitatea taxiurilor şi a maşinilor închiriate din zona aeroporturilor din România.

"Au fost verificate 195 de autovehicule, legitimate 221 de persoane şi aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.295 de lei", informează Poliția Română.

Din totalul sancţiunilor, 21 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 46 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi opt la alte acte normative.

Totodată, pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege au fost retrase patru certificate de înmatriculare şi reţinut un permis de conducere.

"De asemenea, a fost constatată o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa substanţelor psihoactive", arată sursa citată.

La activităţile de control au participat poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi, structurilor de poliţie rutieră şi jandarmi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza