Teatru de păpuși și film în Iulius Parc: „Bucătarul regelui” îi va educa pe cei mici, iar „Death on Nile” îi va ține în suspans pe iubitorii de aventură

Teatru de păpuși și film în Iulius Parc: „Bucătarul regelui” îi va educa pe cei mici, iar „Death on Nile” îi va ține în suspans pe iubitorii de aventură

Săptămâna aceasta, vara cinematografică continuă în Iulius Parc cu filmul „Death on Nile”, ce are la bază celebrul roman semnat de Agatha Christie.

Teatrul de păpuși reprezintă o lume cu totul și cu totul deosebită și o formă de manifestare artistică aparte având în vedere că artiștii nu apar în scenă, ci își însuflețesc marionetele transformându-le în personajele unor povestiri unice. Joi, 11 august, de la ora 19.00, actorii de la MiniREACTOR vor intra în pielea personajului „Bucătarul regelui” și îi așteaptă pe toți copiii cu vârsta de peste 3 ani să descopere ce se întâmplă când bucătăria este datǎ peste cap de cerințele culinare trǎznite ale noii regine. Aceștia vor învăța că cea mai bunǎ soluție este munca în echipǎ și că doar îmbinând iscusința vechiului bucǎtar și inovația noului ajutor de bucǎtar pot fi îndeplinite dorințele noii regine. Cum se întâmplă asta vom afla în cele 40 de minute de spectacol. Proiectul este realizat de MiniREACTOR în parteneriat cu Magic Puppet și Iulius Mall Cluj.

Ziua de vineri este rezervată, ca de obicei, pentru Movie Nights. Astfel, vineri, 12 august, de la ora 21.00, pe marele ecran din Iulius Parc va rula filmul „Death on Nile”, iar dacă sunteți fani Agatha Christie, nu trebuie să-l ratați. Gal Gadot, Kenneth Branagh și Tom Bateman sunt doar câțiva dintre actorii ce fac parte din distribuția peliculei în care celebrul Hercule Poirot mai rezolvă un mister, folosindu-se de inteligența lui incomensurabilă. Vino cu cei dragi în Iulius Parc să vezi cum decurge continuarea lui Murder on the Orient Express!

Atmosfera este asigurată de Cognizant Softvision Romania, în parteneriat cu ATP Group, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Comenteaza