Video Tentativă de SUICID în Cluj. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc

Tentativă de SUICID în Cluj. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc
| Foto: captura video - ISU Cluj

Pompierii clujeni au participat duminică seara la o intervenție în comun cu specialiști din cadrul IPJ, printre care un negociator, pentru a salva o femeie care amenința că se va arunca de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, situat pe strada Mureșului, din Câmpia Turzii, județul Cluj.  

La data de 18 septembrie, în jurul orei 19.00, Politia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe strada Mureșului din municipiu, o persoană de sex feminin amenință că se va arunca de la etajul 4 al unui bloc. Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie de 52 de ani, din Câmpia Turzii, a transmis IPJ Cluj. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit duminică seara, alături de specialiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj, printre care și un negociator, pentru a salva femeia, care amenința că se va arunca de la etajul 4.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o autoscară. Iar cea din urmă a fost utilizată pentru a ridica un specialist al Serviciului de Acțiuni Speciale și un pompier, până în dreptul balconului locuinței în care se afla femeia, cunoscută cu antecedente medicale.

Aceștia au reușit să pătrundă în locuință, să imobilizeze femeia și să asigure accesul în interior al echipajului SAJ pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza