Foto Tone de deșeuri aruncate pe malul Someșului, lângă centura ocolitoare a orașului

Tone de deșeuri aruncate pe malul Someșului, lângă centura ocolitoare a orașului
| Foto: Clujul Civic
Groapă de gunoi ilegală
Groapă de gunoi ilegală
Groapă de gunoi ilegală
Groapă de gunoi ilegală

Pe terenul aflat între centura ocolitoare a Clujului (prelungirea Bulevardului Muncii) și râul Someș se află o groapă de gunoi ilegală. 

"În ciuda nenumăratelor sesizări la Garda de Mediu si Primăria Cluj-Napoca depozitarea gunoaielor pe terenul situat între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) si Râul Someșul Mic în zona stației de epurare, merge înainte.

În comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Someșul Mic, unde se transportă gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem într-o ligă superioară, avem transport cu maşini de 16 tone.

Transportul gunoiului are loc în timpul zilei, fără ca şoferii să se prea ascundă, într-adevăr atât timp cât am fost văzut, au stat și au aşteptat să plec.

De la distanță am reuşit să surprind un camion de mare tonaj care deversează gunoi pe marginea unei bălți din vechea albie minora a Râului Someș și nu a fost prea greu având în vedere că din spusele celor care colectează fier vechi vin cel puțin 2 mașini pe oră", e mesajul publicat de un clujean pe grupul Clujul Civic

Comenteaza